Als je langdurig en intensief zorgt voor een naaste uit de gemeente Vijfheerenlanden, dan kun je ‘de Mantelzorgwaardering 2019’ aanvragen. Deze cadeaukaart reiken we uit aan mantelzorgers, als blijk van waardering voor hun inzet. De cadeaukaart kunt u via een formulier aanvragen bij Mantelzorg Vianen van Welzijn Vianen. Deze moet uiterlijk zondag 15 september 2019 ingediend zijn. De cadeaukaart wordt eenmalig uitgereikt rondom de landelijke Dag van de Mantelzorg, op 10 november 2019.

Aanvragen voor voormalig gemeente Vianen
Zorg je voor een inwoner uit voormalig gemeente Vianen? En ben je ingeschreven bij Mantelzorg Vianen van Welzijn Vianen? Dan ontvang je de cadeaukaart automatisch. Ben je hier (nog) niet ingeschreven? Ga dan voor het aanvraagformulier en de voorwaarden naar de website welzijnvianen.nl/mantelzorgwaardering. Bij vragen kun je op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur bellen naar Mantelzorg Vianen van Welzijn Vianen, 0347 – 37 40 97.

Mantelzorg buiten Vijfheerenlanden
Zorg je als inwoner van de gemeente Vijfheerenlanden voor iemand buiten onze gemeente? Dan kun je in die gemeente contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg voor informatie over de waardering. Voor ondersteuning bij het zorgen voor een ander kun je wel terecht bij Mantelzorg Vianen van Welzijn Vianen. Lees wat wij voor mantelzorgers kunnen