Tip ons!2018-09-20T15:03:45+00:00
mantelzorg
wijkwinkel
buurtbemiddeling
activiteiten
welzijnscoaches
vervoer
over ons
onze resultaten

Iets doen voor je buurt?

In Vianen en omgeving zijn er veel inwoners te vinden die op de ene of andere manier bezig zijn om het leven in hun wijk of dorp leuker te maken. Initiatieven voor het verbeteren van de leefbaarheid, duurzaamheid of het prettig samen leven.

Naast de gemeente kan ook Welzijn Vianen helpen jouw idee of plan verder te brengen. Wij kunnen je toegang geven tot ons grote lokale netwerk. Ook kennen we wegen tot mogelijke financiering. Neem eens contact met ons op, dan brainstormen we graag met je mee.

Stuur ons een bericht

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website zoals omschreven in onze privacy verklaring (https://www.welzijnvianen.nl/privacy-verklaring).

Stichting Welzijn Vianen en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.