Het is bijna 10 november, de landelijke Dag van de Mantelzorg.
Overal in het land worden op- of rond deze dag activiteiten georganiseerd voor mantelzorgers. Zo wil de Gemeente Vijfheerenlanden haar waardering uiten voor alle mantelzorgers in Vijfheerenlanden.

Ondersteunt u een partner, kind of ander familielid, vriend(in) of buur? Dan ben u mantelzorger. Mantelzorgers zorgen vaak voor een langere tijd en onbetaald voor een familielid of bekende die hulp nodig heeft. Meestal gaat het om zorg voor personen met een ziekte, een fysieke, verstandelijke of (sociaal)psychische beperking of een hoge leeftijd.

Dit jaar is er een weekprogramma samengesteld met gratis activiteiten waar alle mantelzorgers in de gemeente Vijfheerenlanden aan deel kunnen nemen.

Uiteraard houden we rekening met de Corona maatregelingen bij de bijeenkomsten waar we elkaar kunnen ontmoeten. Wilt u deelnemen aan een van de activiteiten? Wacht dan niet te lang met aanmelden, want vol = vol. Aanmelden kan door te mailen naar: info@mantelzorgvhl.nl onder vermelding van uw naam, de datum, tijd en omschrijving van de workshop.

We hopen u die week (online) te zien!

Het gehele programma staat op de website van onze samenwerkingspartner SamenDoen.

Hier vindt u meer informatie over Mantelzorgondersteuning.

Foto: MantelzorgNL