SAMEN ZIJN OP EERSTE KERSTDAG

De afgelopen jaren organiseerde Open Huiskamer Vianen het kerstdiner voor alleengaanden op25 december.

Door corona zal de kerstviering dit jaar anders worden, echter kerst overslaan is zéker geen optie. Zeker niet in deze tijd, waarin veel mensen de dagen thuis, alleen, hebben doorgebracht. Onder het motto ‘Niemand hoeft alleen te zijn op eerste kerstdag’ zullen weer veel vrijwilligers actief zijn om alleengaande deelnemers, ondanks alles, een onvergetelijke kerst te bezorgen.

Deze kerstactie is voor inwoners van de gemeente Vijfheerenlanden die alleen zijn op eerste kerstdag en dit graag met anderen willen vieren.

Als deelnemer kun je je aanmelden voor één van de drie opties, namelijk voor een huisbezoek met een kerst high tea. Een kerstvrijwilliger komt dan bij je op visite met lekkers. Kosten: €10.

De tweede optie is een kerstdiner bij een gastvrije vrijwilliger en zijn of haar gezin thuis.

De derde optie is om gekoppeld te worden aan een andere deelnemer of deelnemers om samen een kerstdiner te houden, bij je thuis of bij de ander. Alles verloopt uiteraard volgens de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM.

Ben je geïnteresseerd in één van de mogelijkheden en wil je meer informatie of je aanmelden? Neem dan contact op met: Mariska Eiflaar, 06- 459 367 58, openhuiskamer@welzijnvianen.nl of meld je middels dit formulier: https://rb.gy/epfpul.