Nieuws2018-06-08T13:47:58+01:00

Rijdt u in een Scootmobiel?

Vindt u het een onveilig idee om in uw eentje langere tochten te maken? Dan kunt u in de zomerperiode in groepsverband tochten maken in de prachtige omstreken van Vianen. Behalve veiliger, is dat ook nog eens veel gezelliger. De eerste tocht wordt op 17 april gereden. We vertrekken vanaf de Hof van Batenstein om 13:00 uur. Daarna worden de tochten, van april t/m september, altijd op woensdagmiddag van ca 13:00 tot 16:00 uur, om de 14 dagen gereden. Er gaan altijd begeleiders mee en u betaalt een bijdrage van € 5,00 voor een heel seizoen. Consumpties onderweg zijn voor eigen rekening. Ook meerijden? U kunt zich aanmelden bij de receptie van Welzijn Vianen.

14 maart 2019|

In Memoriam Henk Nieuwenhuis

Zondagochtend bereikte ons het trieste bericht van het overlijden van ons bestuurslid Henk Nieuwenhuis. Henk heeft de afgelopen 3 jaar de functie van penningsmeester vervuld. Zeker in het begin een taaie klus waar hij zich goed in vastbeet. Welzijn Vianen is hem daarvoor veel dank verschuldigd. Henk was een man met vele interesses die nog vol in het leven stond. Het afgelopen jaar werd weliswaar gekenmerkt door gezondheidsproblemen, maar 3 weken geleden was hij weer bij onze bestuursvergadering aanwezig en voelde hij zich vol goede moed. Wij wensen Reiny en de verdere familie veel sterkte en liefde dit grote verlies te boven te komen.  

26 februari 2019|

11 en 25 maart Darten!

Nieuw bij Welzijn Vianen Darten! Darten is een eeuwenoud spel en waar het precies vandaan komt is niet bekend. Het spel werd vanouds voornamelijk in Engelse pubs gespeeld, maar sinds de successen van Raymond van Barneveld is de sport ook in Nederland populairder geworden. Daarom is er nu ook bij Welzijn Vianen, o.l.v. een deskundige, een heerlijk avondje darten. Kom eens kijken en gooi een pijltje mee! Locatie: Kwantzaal, Hof van Batenstein Aanvang: 19:30 uur Einde: 22:00 uur Kosten: € 2,50 incl. koffie/thee Aanmelden: niet nodig

26 februari 2019|

Lydia van Diermen van de Wijkwinkel intermediair van het jaar!

13 februari j.l. is onze collega Lydia van Diermen van de Wijkwinkel in de bloemen gezet door Team Sportserintvice Vianen voor intermediair van het jaar! Lydia is intermediair van het Jeugdfonds Sport Utrecht en zorgt ervoor dat kinderen uit gezinnen met lage inkomens toch kunnen sporten bij een sportvereniging. Het afgelopen jaar deed zij in gemeente Vijfheerenlanden (kern Vianen) de meeste aanvragen.Lydia ontving van buurtsportcoach Tessa Brouwer een mooie bos bloemen en, omdat de FC Utrecht gemeenteweken in volle gang zijn, 4 kaarten voor de wedstrijd FC Utrecht - Excelsior op 23 februari!

26 februari 2019|

Grijp een nieuwe kans! In maart gaat de cursus Grip en Glans van start.

Grip en Glans een positieve cursus voor 45 +ers. In 6 bijeenkomsten ga je aan de slag met de zogenaamde GLANS-schijf van vijf, die je helpt bij het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om je tijd prettiger in te vullen. Ook leer je vaardigheden aan om zelf actief bij te dragen aan de glans van je leven. Een unieke kans om binnen een veilige groep deze lastige onderwerpen een keer onder de loep te nemen. Wanneer: Op donderdag 7, 14, 21 en 28 maart, 4 en 11 april 2019 Tijd: 14.00 tot 16.00 uur Waar: Open Huiskamer, in de Prenter. Meer informatie? Dat kan door contact op te nemen met Roos Rijcken: r.rijcken@welzijnvianen.nl, 06 83 77 25 67 of Janny Liebe: j.liebe@welzijnvianen.nl, 06 29 27 02 95.

10 december 2018|

Vanaf januari stijldanslessen bij Welzijn Vianen

Op 14, 21, 28 januari en 11 februari geeft Joop Oosterbeek dansles. Tijdens deze 4 lessen komen de Chachacha en de Quickstep aan bod. Altijd al willen leren stijldansen of wil je een kleine opfriscursus, meld je dan aan bij de receptie van Welzijn Vianen (0347- 37 40 97). Iedereen is welkom! Kosten: 10,- euro voor 4 lessen. Locatie: Hof van Batenstein, Kwantzaal Tijd: 19.30 -20.30 uur

22 november 2018|

Meest recente berichten

Stichting Welzijn Vianen en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.