Nieuws 2018-06-08T13:47:58+00:00

Nieuwe huisstijl voor Welzijn Vianen

Naast een nieuwe website is Welzijn Vianen helemaal in een nieuw jasje gestoken. Om meer eenheid en duidelijkheid te creëren zijn alle onze diensten voorzien van een nieuwe huisstijl. Wellicht heb je de nieuwe stickers op de ramen van Hof van Batenstein en bij de Prenter al gezien. Ook zijn onze gele bussen voorzien van een nieuw logo.

7 juni 2018|

Bioscoopbon voor Jonge Mantelzorgers

In het kader van de Week van de Jonge Mantelzorger, die van 4-10 juni plaats vindt, heeft Mantelzorg Vianen een actie. Jongeren die zich als mantelzorger melden bij Mantelzorg Vianen krijgen een bioscoopbon cadeau. Deze actie geldt nog de hele maand juni. Meer informatie is te verkrijgen via mantelzorg@welzijnvianen.nl. Een whatsappbericht sturen kan ook: 06-40173088.

7 juni 2018|

Zomermarkt groot succes

De zomermarkt op 26 mei jl. heeft een prachtig bedrag van 6.000 euro opgebracht. Met dit geld is het mogelijk om de kosten van de activiteiten van Welzijn Vianen zo laag mogelijk te houden (in het bijzonder het jaarlijkse kerstdiner). Met dank aan de sponsoren en vrijwilligers voor hun bijdrage en inzet.

27 mei 2018|

Meest recente berichten

Stichting Welzijn Vianen en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.