Netwerk Wel Thuis organiseert maandagavond 14 september 2020 een online bijeenkomst met het thema: ‘Kom in beweging?!’ Gespreksleider is Petra van der Horst.

Netwerk Wel Thuis
Binnen het Netwerk Wel Thuis werken professionele organisaties en vrijwilligersorganisaties samen om goede ondersteuning te geven aan thuiswonende kwetsbare inwoners.

Een van de activiteiten van het netwerk is het organiseren van ontmoetingen waarbij we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren.

Thema: ‘Kom in beweging?’
Om geestelijk en fysiek zo lang mogelijk gezond te blijven is bewegen belangrijk. Een deel van de kwetsbare, thuiswonende mensen komt onvoldoende in beweging. Dit beïnvloedt hun welzijn en welbevinden negatief. Het gaat dan om mensen wiens fysieke gezondheid hen niet in belangrijke mate belemmert. Tijdens de bijeenkomst onderzoeken we met elkaar wat mensen weerhoudt om te bewegen en hoe we hen kunnen ondersteunen om dit wel te doen.

Aanmelden
Ben je vrijwilliger of beroepskracht en wil je meer leren over dit onderwerp of wil je jouw kennis delen? Meld je dan aan! Je bent van harte welkom. Deelname is gratis.

We willen om 19:00 uur starten en rond 20:30 afsluiten. Je kunt je aanmelden via netwerkwelthuis@welzijnvianen.nl onder vermelding van ‘online bijeenkomst 14 september’. Wil je hierbij je naam en organisatie vermelden. Na aanmelding ontvang je een linkje en een korte toelichting waarmee je kunt deelnemen aan de bijeenkomst.

Wil je meer informatie over de bijeenkomst? Petra is bereikbaar via petra@horstconsult.nl.