Breincafé Camino

Een luisterend oor met lekkere koffie en leerzame activiteiten

Breincafé Camino is er voor iedereen die te maken heeft met geheugenproblemen. Iedereen wil toch zo lang mogelijk een eigen, zelfstandig leven leiden en op een zinvolle manierdeelnemen aan de samenleving. Veel is immers nog wél mogelijk.

Bij CAMINO ontmoet u gelijkgestemden en kunt u van alles ondernemen.

blank
Het breincafé is er voor iedereen die te maken heeft met geheugenproblemen en (beginnende) dementie. Ook naasten en mantelzorgers zijn regelmatig welkom bij de activiteiten van het breincafé.
U kunt gewoon binnenlopen. Aanmelden is niet nodig. Voor sommige activiteiten vragen we een kleine bijdrage. Op de maandagen ligt de focus op samen koffie drinken en praten. Op de woensdagen ondernemen we een activiteit.
Bij CAMINO is er ruimte voor ontspanning en activiteiten. We gaan in gesprek met elkaar en daarnaast zoeken we samen naar interesses zoals: muziek maken, spelletjes, bewegen, maar ook naar buiten , uitstapjes en workshops. Niets moet, veel kan.
Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies, dan kunnen wij u in contact brengen met een dementie consulent.
In De Prenter
Elke maandag van 10:00 – 12:00 uur en woensdag van 13:30 – 16:30 uur bent u welkom in de Grote Geusplein 1 Vianen
Is vervoer naar ons breincafé voor u lastig te regelen? Neem dan contact op met de coördinator Petra de Vries. Dan kijken we samen hoe dit op te lossen is.

Wilt u meer informatie of eerst eens nader kennis maken met de coördinator? Petra de Vries vertelt u graag meer. Dan kan ook bij u thuis.
Tel nr 0347 – 374097 /06 11105916
Mailadres: p.devries@welzijnvianen.nl