Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Mantelzorg Vianen start wandelgroep voor mantelzorgers

Op zes donderdagochtenden organiseert Mantelzorg Vianen wandelingen door Vianen en omgeving. De wandelingen worden begeleid door de coördinator en vrijwilligers van Mantelzorg Vianen.

Programma
We starten elke bijeenkomst om 10.00 uur met koffie/thee en vervolgens wandelen we met een groep van vier tot zestien mantelzorgers circa anderhalf uur in een rustig tempo; over verharde of onverharde wegen. Telkens nemen we een ander stuk van Vianen in de wandeling mee. Rond 12.00 uur zijn we terug op de plek waar we gestart zijn. Dit is telkens een andere locatie in Vianen.
Daarbij krijgt u iedere wandeling van de coördinator Mantelzorg Vianen een korte opdracht om uit te voeren. Dit zijn bijvoorbeeld opdrachten om elkaar beter te leren kennen, ontspanningsoefeningen of om tips met elkaar te delen.

Kosten en betaling
De gemeente draagt een deel van de kosten. Uw eigen bijdrage is € 15,00 voor zes wandelingen. Dit is inclusief een kopje koffie/thee met wat lekkers. Goed om te weten: u geeft zich dus op voor alle wandelingen en u laat ons weten indien u een keer niet kunt.
U leert hierdoor een vaste groep mensen kennen die u telkens weer ziet.

Wilt u deelnemen, maar heeft u iemand nodig die aanwezig is bij de persoon voor wie u zorgt en lukt het u niet om zelf vervanging te regelen? Neem dan contact met ons op en wij zoeken samen naar een oplossing.