Laden evenementen
Dit event is voorbij.

Mantelzorgers denken mee!

Met de toenemende zorg thuis wordt er een groter beroep gedaan op mantelzorgers. Een groot deel van hen neemt jaren achtereen de zorg voor een ziek kind, partner of ouder op zich. Niets nieuws en de meesten doen het met liefde. Misschien bent u wel mantelzorger. Wij zijn benieuwd hoe u de al die taken combineert en uw aandacht verdeelt over zorg, werk, gezin, huishouden, vrienden en hobby of sport. Welke factoren maken het mogelijk en welke zaken mist u? Wat helpt u en wat maakt het lastig voor u?

Laat uw stem horen in de Meedenkkring op dinsdag 12 februari a.s. en kom naar de Open Huiskamer in De Prenter, Grote Geusplein 1.

U bent van harte welkom van 14.00 – 16.00 uur.

Aanmelden: mantelzorg@welzijnvianen.nl of 0347-374097.

Stichting Welzijn Vianen en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.