Laden evenementen

Op 6 febr komen Emmy en Martin de Bruin uit Ridderkerk alles vertellen over Oudhollandse snoep en nostalgische reclames, “Jeugdsentiment met Koek & Snoepie” vergezeld van bijbehorende beelden. Zij geven uitleg over het hoe en wat van het Oudhollandse snoep en andere dingen uit de jaren 40, 50, 60, vergezeld van allerlei toebehoren uit die tijden (museumstukken). Dit alles staat in een Oudhollandse kraam.

Tussendoor kunnen er vragen gesteld worden en kunnen wij meepraten en/of meezingen met de oude liedjes die de revue passeren. In de presentatie zit een quizje verwerkt, uiteraard ook weer met oude beelden, waar men een (lekker Oudhollands snoeppakket) prijsje mee kan winnen… En in de Pauze, waarin alle aanwezigen iets bij de koffie krijgen, worden er Oudhollandse snoeppakketjes uitgedeeld aan de deelnemers/aanwezigen

Info: 6 febr. Van 13:30 tot 15:30 uur. Kosten € 3,50. Kaartjes via receptie Welzijn

Stichting Welzijn Vianen en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.