Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Gratis online informatiebijeenkomst: ‘Tips bij de belastingaangifte’

 

Voor velen niet de leukste klus, maar wel iets dat moet gebeuren: de belastingaangifte.
Als u voor iemand zorgt, krijgt u zeer waarschijnlijk met extra uitgaven te maken. Daarom is het belangrijk om te weten wat u wel of niet kunt terugvragen. Denk bijvoorbeeld aan reiskosten voor ziekenbezoek, hulpmiddelen etc.

Voormalig belastinginspecteur Jaap Post geeft allerlei tips bij het doen van de belastingaangifte.

Daarnaast kunt u tot uiterlijk 10 maart uw vragen mailen naar: info@mantelzorgvhl.nl. Deze vragen worden tijdens de bijeenkomst anoniem beantwoord.

Trainer: voormalig belastinginspecteur Jaap Post
Dag/Tijd: 17 maart, 19.30 – 21.00 uur
Deelname: gratis. Er is plaats voor 20 personen.

Aanmelden: info@mantelzorgvhl.nl.

Na aanmelding krijgt u uiterlijk op de dag zelf een mail met daarin de deelnamelink. U krijgt zo nodig telefonische hulp als u er niet uitkomt.

Mantelzorg VHL organiseert diverse (online) bijeenkomsten voor mensen die een partner, kind of ander familielid, vriend(in) of buur ondersteunen. De bijeenkomsten zijn gericht op het opdoen van kennis, het uitwisselen van ervaringen en tips van andere mensen die zich in uw situatie herkennen. Wat heeft hen geholpen? Waar hebben ze hulp of ondersteuning gekregen? Wacht niet te lang met aanmelden, want vol = vol.

Mantelzorg VHL is onderdeel van Welzijn Vianen en SamenDoen.

Kijk voor meer informatie en alle activiteiten op: www.welzijnvianen.nl en www.samendoen.expert of bel naar: 0345-637 363.