Van 18 tot en met 27 september is de Nationale Sportweek. Tijdens deze week staat iedere dag een ander thema centraal. Op zaterdag 26 september is het thema BeActive Night. In het kader hiervan gaat Team Sportservice Vianen samen met Welzijn Vianen in het Hof van Batenstein leuke en sportieve avondactiviteiten organiseren voor 60-plussers.

De activiteiten vinden plaats op zaterdag 26 september van 19.00 tot 21.00 uur. De 60-plussers kunnen stoepranden, jeu de boules spelen, bowlen of een creatieve activiteit doen. Alle activiteiten vinden binnen plaats. Voor elke activiteit moet iemand zich apart inschrijven. Vanaf tien inschrijvingen gaat een activiteit door. Tijdens de activiteit worden de corona-maatregelen van het RIVM in acht genomen.

De activiteiten zijn gratis. Tussendoor en na afloop is er een consumptie in de vorm van een lekker kopje koffie, thee of een glaasje sap. Deze consumptie kost € 1,00 per stuk.

Beleef met Team Sportservice en Welzijn Vianen een leuke en sportieve zaterdagavond. Inschrijven kan bij Ada via a.korevaar@welzijnvianen.nl  of 06-13244534